20% Kedvezmény a Wizz Air jegyekre, ha a mobilodról vásárolsz

A Wizz Air légitársaság járata landol, repülőgép, fapados
Vágólapra másolva!
A Wizz Air fapados légitársaság most vezette be az androidos mobil appját, ennek örömére pedig ma és holnap minden mobil appról vett jegyből 20% kedvezményt ad.
Vágólapra másolva!

A mobil appról történő vásárláshoz az Iphone felhasználók már nyár óta hozzáférhettek, de az androidos változatot csak most készítette el a légitársaság.

Az okostelefonos alkalmazásokkal az utasok kényelmesen használhatják a Wizz Air weboldalának alapfunkcióit. Az iPhone applikációhoz hasonlóan az Android verzió is lehetővé teszi, hogy az utasok lefoglalják repülőjegyüket, kövessék a naprakész menetrend-információkat, illetve számos más hasznos funkció mellett, hogy kiegészítő szolgáltatásokat adjanak foglalásukhoz.

"Az iPhone applikációt használó utasainktól nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az új funkció nyári bevezetése óta," mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője, hozzátéve, hogy a jegyfoglaláson kívül az utasfelvételt is el lehet intézni mobiltelefonról.

A Wizz Air jelenleg Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, amely 45 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 19 állomásról, több mint 280 útvonalon, 90 desztinációval, 35 országba.