Távozik a magyar Auchan vezérigazgatója

Vágólapra másolva!
A tizenhat év után távozó Jean-Paul Filliat utóda Dominique Ducoux lesz, aki legutóbb a cég vietnami egységének volt a vezérigazgatója.
Vágólapra másolva!

Az Auchan Magyarország Kft. alapító vezérigazgatója, Jean-Paul Filliat tizenhat év után távozik a vállalat éléről, helyét Dominique Ducoux veszi át 2011. április 1-jével - közölte a Auchan Magyarország Kft. csütörtökön.

Dominique Ducoux 1986 óta van az Auchannál, korábban dolgozott Franciaországban a beszerzési központban, Tajvanon, Kínában, legutóbb pedig Vietnamban volt vezérigazgató.

Jean-Paul Filliat március elején jelentette be, hogy az Auchan Magyarország 2010-ben lényegében változatlan, 225 milliárd forintos bruttó forgalom mellett 7,9 milliárd forintról valamivel több mint hétmilliárdra csökkentette veszteségét. A vállalatnak jelenleg 12 áruháza működik Magyarországon.

Hamarosan a konkurens Tesco is új vezetőt kap. Iglódi-Csató Judit kommunikációs igazgató kedden jelentette be, hogy április közepétől Gerry Gray lesz a magyarországi egység vezérigazgatója.