Megújult a BÉT honlapja

Vágólapra másolva!
Tartalmában és megjelenésében egyaránt megújult a Budapesti Értéktőzsde honlapja. A lépéssel a BÉT legfőbb célja az volt, hogy felhasználóbarát, informatív portált hozzon létre, amely megfelel a kor technikai követelményeinek.
Vágólapra másolva!

A BÉT új honlapja egy helyen, összevontan tartalmazza az adott kibocsátóhoz és a kibocsátó értékpapírjaihoz tartozó fontosabb információkat.

Az új portálon minden egyes kereskedett termék jellemzői megtekinthetők. A részletes terméklista mellett a portálon egy szűkebb tartalmú, de minden aktív terméket tartalmazó, MS Excel formátumú terméklista is megtalálható. Az új honlap olyan keresési funkciókkal rendelkezik, amelyek a felhasználó által begépelt kulcsszavakat megkeresik, nemcsak a portálon lévő összes cikkben (statikus tartalomban), hanem a tőzsdei eseményekben, a feltöltött dokumentumok tartalmában, vagy akár az adatbázisban szereplő - több mint 25000 - kibocsátói és tőzsdei hírekben is - hasznos segítséget nyújtva így a felhasználóknak. A BÉT új honlapjára látogatók az új interaktív ár- és volumengrafikonok segítségével kiválaszthatják az őket érdeklő időtávot, láthatják az adott időszak alatti minimum- és maximum- értékeket.

Az Oktatási modul bő tartalommal, grafikával és tesztek segítségével ismerteti meg a felhasználókat a tőzsdei kereskedéshez szükséges ismeretekkel.