Nemzetközi kereskedési verseny az interneten

Vágólapra másolva!
A tőkepiacok iránt érdeklődő laikusokat is megcélozza a Buda-Cash Brókerház TopTrader 2007 névre keresztelt versenye. A résztvevők valódi pénzt fektethetnek be, ha legalább egymillió forintos letéttel értékpapírszámlát nyitnak.
Vágólapra másolva!

A Buda-Cash Brókerház Zrt. februárban online kereskedési versenyt indít, melynek keretében a brókerház ügyfelei valós időben, valódi pénzt befektetve mérettethetik meg magukat a világszerte 13 országban zajló versenyen - derül ki a brókerháznak az [origo]-hoz eljuttatott közleményéből.

A World TopInvestor 2007-2008 elnevezésű nemzetközi kereskedési verseny magyar résztvevői a Buda-Cash Trader nevű online platformon keresztül kereskedhetnek, melynek kínálatában több mint 150 devizapár, 9 vezető nemzetközi tőzsdeindex, továbbá meghatározó árutőzsdei termékek (arany, ezüst, olaj) szerepelnek.

A Buda-Cash a február 19-én induló s egy teljes évig tartó verseny Top Trader 2007 címet elnyerő hazai győztese számára egy nagy értékű sportautót, a verseny első három helyezettjének pedig a szakmai együttműködés lehetőségét kínálja fel. A sorrend az elért hozam százalékos értékén alapul, így biztosítva egyenlő esélyeket valamennyi résztvevő számára, a tőkerész nagyságától függetlenül.

A TopTrader 2007 címért mindazok indulhatnak, akik regisztrálnak a verseny hivatalos internetes oldalán, majd február 16-ig legalább egymillió forintos letéttel értékpapírszámlát nyitnak az ország 12 pontján megtalálható Buda-Cash fiókirodák egyikében.

A verseny a regisztráció lezárultával, február 19-én kezdődik, és egy évvel később, 2008. február 18-án ér véget. A verseny indulása előtt a Buda-Cash az érdeklődők számára bemutatja a kereskedési rendszer alapjait, és szakmai tanácsadói később is folyamatos támogatást nyújtanak a résztvevőknek.

"A TopTrader 2007 hazai elindításával a Buda-Cash fő célja, hogy a devizapiacok, részvényindexek és nyersanyagok világában jártas kereskedők számára lehetőséget biztosítson rátermettségük bizonyítására, ugyanakkor a tőkepiacok iránt érdeklődő, tehetséges és vállalkozó szellemű laikusok előtt is szabad az út" - mondta Tölgyesi Péter, a Buda-Cash Brókerház vezérigazgatója.

Megjegyezte, a kereskedési verseny remélhetőleg nagymértékben hozzájárul a hazai pénzügyi kultúra fejlődéséhez, és a pénzpiaci befektetési lehetőségek népszerűsítéséhez.

Tavaly ősszel a Budapesti Értéktőzsde indított két hónapos játékot Tőzsdemágus néven, melyben a résztvevők a valós adatoknak tökéletesen megfelelő tőzsdeszimulációban játszhattak, kétmillió forinttal. A játékot egyesek olyan komolyan vették, hogy a PSZÁF négy emberrel szemben piacfelügyeleti eljárást kezdeményezett.