Több mint 30 ezer játékos a Tőzsdemáguson

Vágólapra másolva!
Több mint 30 000 játékos mérte össze tudását az elmúlt két hónapban a virtuális tőzsdén, a Tőzsdemáguson. Jelenleg a kajak-kenu tőzsdecsapata vezeti a listát, őket követi az [origo] gárdája, harmadik helyen pedig a vívók csapata áll.
Vágólapra másolva!

Bár a játék már 2 hónapja zajlik, regisztrálni, és játszani még mindig nem késő. Ha van kedve kipróbálni a virtuális kereskedést, itt regisztrálhat. Akik novemberben csatlakoznak a tőzsdemágusok népes táborához, ugyanolyan eséllyel indulnak a fődíjért, mint azok, akik kezdetektől fogva játszanak, hiszen a tőzsdén bármi megtörténhet. A játékos kedv ösztönzésére a novemberi regisztrálók között a játék szervezői egy plazmatelevíziót és 20 db pendrive-ot sorsolnak ki.

A befektetési kultúrát kívánja fejleszteni Magyarországon a Budapesti Értéktőzsde konzorciuma által indított játék. A 11 hétig tartó Tőzsdemágus-játékra jelentkezők a valós adatoknak tökéletesen megfelelő tőzsdeszimulációban játszhatnak kétmillió forinttal. A játék legnagyobb erénye, hogy valós idejű, tehát a 15 perces késleltetés nélkül juthatnak a játékosok aktuális tőzsdei adatokhoz. A játék nyertese bruttó 5 millió forintnak megfelelő IE Hunnia Befektetési jegyet kap.