Új logóval Pannon lesz a Pannon GSM neve

Vágólapra másolva!
Új logót vezet be és egységes arculatot alakít ki a norvég Telenor távközlési cég a csoportjához tartozó valamennyi érdekeltségnél. Ez érinti a magyarországi leányvállalatát, a Pannon GSM-et is, amelynek a neve a társaság csütörtök esti bejelentése szerint Pannon GSM helyett Pannon lesz. Az új arculatot február 14-től vezetik be Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A Telenor-csoportnál bevezetett új, kék színű logó a cég szerint leginkább egy térben elforgatott hajó- vagy repülőgép-propellerhez hasonlítható, és a fejlődést valamint a változást szándékozik érzékeltetni.

A logóval a csoport azt akarja jelezni, hogy minden területen erősíti az ügyfélkapcsolatokat. Az új logó egyszersmind arra utal, hogy a Telenor meghatározó szereplője lett a nemzetközi távközlési piacnak: a csoport alkalmazottainak több mint a fele a Telenor külföldi érdekeltségeinél dolgozik.

A norvégiai bevezetéssel egy időben a csoport két dán érdekeltségénél - Sonofon és Cybercity -, illetve a magyarországi Pannonnál egyszerre vezetik be az új arculatot, az egységes külső megjelenést. A Pannon GSM csütörtökön este egy ebből az alkalomból szervezett ünnepélyen hozta nyilvánosságra az új nevet, és logót.

Az arculatváltás a Pannon megjelenésének minden részletére kiterjed, s további újdonságokat is hoz magával - közölte a társaság. Az ügyfelek márciustól az eddigieknél is átláthatóbb, felhasználóbarát számlát kapnak, egyszerűsödik és megújul a Pannon szolgáltatás-portfóliója is.

Ennél többet azonban egyelőre hivatalosan nem lehetett megtudni, szakértők azonban nem tartják lehetetlennek azt sem, hogy később minden norvég érdekeltségű cég felveszi a Telenor nevet, s így két lépcsőben teszik meg azt, amit például a T-Mobile egyszerre lépett meg.

Csökkenti árait a Pannon GSM/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20051202csokkenti.htmlRekord negyedévet zárt a Pannon GSM/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20051027rekord.htmlA magyar államot perli a Pannon GSM tulajdonosa/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20051025amagyar.html

[origo]