Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A T-Online Magyarország Zrt. számára kiemelt fontosságú cél az [origo] látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A T-Online Magyarország Zrt. elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A T-Online Magyarország Zrt. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

Jelen nyilatkozatban a http://origo.hu/privacy oldalon elérhető, a T-Online Magyarország Zrt. adatkezelésére vonatkozó általános nyilatkozattól való eltérést jelenítjük. Jelen nyilatkozatban nem rendelkezett kérdésekre az általános nyilatkozat az irányadó.

Az eltérést a jelen oldalon (és aloldalain) nyújtott szolgáltatás indokolja.

T-Online Magyarország Rt. a jelen oldalon megadott személyes adatokat, a szolgáltatás jellege miatt jogosult az ERSTE BANK HUNGARY NYRT. illetve az ERSTE BANK Befektetési Rt. részére továbbítani, és az ERSTE BANK NYRT. illetve az ERSTE BANK Befektetési Rt. jogosult a szerződés megkötésének céljából a részére továbbított adatokat kezelni.

T-Online Magyarország Zrt. a megadott személyes adatokat a szerződés megkötésének elősegítésének céljából, továbbá az adattulajdonos hozzájáruló nyilatkozatának megfelelően kezelheti.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát az ERSTE BANK HUNGARY NYRT. részére az [origo] klikkbank honlapon található ürlapok, nyomtatványok, regisztrációs oldal stb. kitöltésével elküldi, vagy a honlapon keresztül e-mailt küld, úgy ezzel hozzájárulását adja, hogy a Bank ezen személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény rendelkezéseinek figyelembe vételével az adatrögzítéstől számított 5 évig kapcsolattartási, közvetlen üzletszerzési, kockázatelemzési, és marketing célra kezelje és feldolgozza.

A Számlatulajdonos köteles a Banknak haladéktalanul bejelenteni, ha észlelte, hogy:

  • az azonosításhoz szükséges titkos adatai - bejelentkezési jelszó, az [origo] klikkbank azonosító kód, felhasználói név, tranzakciós kód, valamint egyéb azonosító adat - kikerült a birtokából (őrzése alól), vagy ezen azonosító adatok jogosulatlan harmadik személy tudomására jutottak;
  • a bankszámlakivonaton, illetve a bankszámlán jogosulatlan művelet került feltüntetésre.