Vágólapra másolva!
Csütörtökön bezár az Electro World Campona, miután a cég nem hosszabbítja meg a májusban lejáró bérleti szerződését. Legutóbb a társaság nyíregyházi áruháza húzta le a rolót.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül1 bejegyzés
09:53
március 10, 2011
Vágólapra másolva!

Az Electro World közleménye szerint az újabb szerkezeti változás részeként március 10-én bezár a Campona bevásárlóközpontban található áruházuk. A cég szerint ez a februárban előre jelzett lehetséges strukturális változtatások következő, és "egyik utolsó" lépése. A Camponában található egység bérleti szerződése egyébként májusban járt volna le.

A társaság a tervek szerint március végéig fejezi be a cégcsoport teljes átszervezését, amely arculatváltással is jár majd.

Az Electro World februárban kért csődvédelmet maga ellen. A társaság tulajdonosának képviselője, korábbi ügyvezetője, Polgár Csaba az [origo]-nak adott interjújában azt mondta, hogy a hitelszűke miatt kellett csődvédelembe menekülnie az Electro World Magyarország Kft.-nek. Akkor elmondta azt is, hogy 12-ről 7-9-re csökkentik majd az üzletek számát. A teljes interjút itt olvashatja.