Dua Lipa veszedelmes bérgyilkosként csábítja el Henry Cavillt a Kingsman rendezőjének új filmjében

Argylle: A szuperkém (Dua Lipa és Henry Cavill)
Vágólapra másolva!
2024. február 1-jén érkezik a magyar mozikba a Kingsman-filmek rendezőjének, Matthew Vaughn akció-thrillere, az Argylle: A szuperkém. A filmben Henry Cavill és Bryce Dallas Howard  alakítják a főszerepeket, de mellettük olyan sztárok szerepelnek, mint Sam Rockwell, Sofia Boutella, Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, John Cena, illetve Dua Lipa, aki a film friss előzetesében minden vonzerejét beveti, hogy kiiktassa a címszereplő titkos ügynököt.
Vágólapra másolva!

Látványos és agyament ötletekkel teli filmnek ígérkezik a hasonló vonásai miatt sikeres Kingsman-filmek rendezőjének, Matthew Vaughn új filmje. Az elsőkötetes, titokzatos írónő Elly Conway (valószínűleg álnév, a Neighbours c. ausztrál szappanopera egyik főhősét hívják így) még kiadatlan, de máris megfilmesítésre kiválasztott regényéből készült Argylle: A szuperkém valószínűleg a tél legfrappánsabb akciófilmje lesz, legalábbis az előzetese alapján.

A sztárokkal telezsúfolt film főhősnője, maga Elly Conway (Bryce Dallas Howard), egy introvertált kémregényíró, aki csak ritkán hagyja el otthonát, de váratlanul a kémek valószerűtlen, de nagyon is valós világába kerül, amikor könyveinek cselekményei túlságosan egybecsengenek egy veszedelmes és titkos szindikátus tevékenységeivel. Amikor az Aiden (Sam Rockwell) nevű kém megjelenik, hogy megmentse a nőt és a macskáját, Elly egy olyan világba csöüüen, ahol semmi és senki nem az, mint gondolná – kezdve az általa kitaláltnak gondolt Argylle nevű szuperkémmel (Henry Cavill).

A film 2024. február 1-jén érkezik a magyar mozikba.