Saját apja akarta megerőszakolni a Playboy-modellt

Csupasz pisztoly 33 1/3 (Anna Nicole Smith)
Vágólapra másolva!
A saját apja próbálta megerőszakolni Anna Nicole Smith-t, a 2007-ben gyógyszer-túladagolásban meghalt modellt, aki szerepelt a Playboy címlapján és olyan filmekben is, mint A nagy ugrás és a Csupasz pisztoly 33 1/3: Az utolsó merénylet. A most bemutatott Anna Nicole Smith: Nem ismertek engem című dokumentumfilmben számos, korábban nem látott archív felvétel látható a 39 éves korában meghalt Smith-ről.
Vágólapra másolva!

A május közepén bemutatott dokumentumfilm szerint a néhai modellt meg akarta erőszakolni a saját apja egy 1993-as Playboy-parti után.

Az Ursula Macfarlane rendezésében készült Anna Nicole Smith: Nem ismertek engem című alkotásban a modell barátnője, egyben állítólagos "titkos szeretője", Melissa "Missy" Byrum számol de arról az incidensről, amikor Smith apja, Donald Hogan "megpróbált szexelni" az akkor 24 éves Smith-szel, akivel hosszú idő után, másfél évtizedes szünetet követően találkozott újra.

- állítja a filmben a láthatóan még mindig megrendült Byrum.

Anna Nicole Smith csak azért tudott felnőtt korában találkozni apjával, mivel Donald Hogan börtönbe került Smith akkor mindössze 10 éves nagynénjének megerőszakolása miatt. A későbbi modellt így az anyja nevelte fel, majd miután az apa kiszabadult a börtönből, és Smith-nek már elég pénze volt, magánnyomozót fogadott, hogy kutassa fel a férfit, akivel épp azon a Playboy-bulin akart kibékülni, ahol aztán az megpróbálta szexre kényszeríteni.

A két évvel lánya halála után, 2099-ben meghalt Donald Hoganről Smith féltestvére, a szintén a Playboy-partira meghívott, de az erőszak-kísérletről csak a dokumentumfilm forgatásakor értesült Donnie sem mond hízelgő dolgokat: "az apám nem az a típus volt, akivel kettesben szeretnél maradni... egy szörnyeteg".