A magyar mozikban is látható a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins utolsó filmje - videó

Meghalt Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa, 2022
Live Earth Concert, Wembley Stadium, London, Britain - 07 Jul 2007, Foo Fighters - Taylor Hawkins (Photo by Brian Rasic/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Zenés horror-vígjáték készült a Foo Fighters tagjainak főszereplésével. A Stúdió 666 című amerikai film csütörtöktől egy héten át látható a fővárosi Cinema MOM-ban.
Vágólapra másolva!

A Stúdió 666-ot népszerűsítő legutóbbi Foo Fighters-kiadvány, a Dream Widow EP március 25-én jelent meg. Aznap, amikor a zenekar dobosa, Taylor Hawkins turné közben egy bogotái hotelszobában meghalt.

A Stúdió 666 az utolsó vele készült film.


A horror-vígjáték ötlete Dave Grohltól, a Foo Fighters alapítójától, vezetőjétől származik. A sztori visszavezet a világhírű rockcsapat tavalyi megjelent tizedik albumához, a Medicine at Midnight-hoz: a filmben a Foo Fighters tizedik lemezét próbálja összerakni, a helyszín pedig ugyanúgy egy encinói kúria, mint a Medcine at Midnight felvételeinek idején.


A Stúdió 666 sztorijának kiindulási pontja a Foo Fighters, pontosabban a zenei agytröszt és frontember Dave Grohl alkotói válsága, amelyet menedzserük közreműködésével egy szokatlan helyszínen, egy elhagyatott vidéki házban próbálnak maguk mögött hagyni.