Új Star Wars-filmet készít a Disney Taika Waititi rendezésében

25th Annual Critics' Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood Santa Monica Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICAL PORTR
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 12: Director Taika Waititi arrives at the 25th Annual Critics' Choice Awards held at the Barker Hangar on January 12, 2020 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Egy új Star Wars-filmet rendez az Oscar-díjas Taika Waititi, aki egyben a film forgatókönyvírója is lesz együtt Krysty Wilson-Cairnsszel - jelentette be hétfőn, a nemzetközi Star Wars-napon a Disney és a Lucasfilm.
Vágólapra másolva!

A stúdió megerősítette azokat a korábbi értesüléseket is, amelyek szerint egy új - még cím nélküli - Star Wars-sorozat készül a Disney Plus streamingszolgáltató számára.

A sorozat egyik alkotója a Végtelen matrjoska című Emmy-díjas tévészéria társszerzője, Leslye Headland.

Taika Waititi Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency


A variety.com hollywoodi portál szerint egyelőre nem tudni, hogy a Jojo Nyuszi rendezőjének új filmje egyike lesz-e a Disney által 2022, 2024 és 2026-ra tervezett Star Wars-filmeknek, vagy egy másik projektről van szó.

Waititi rendezte a Star Wars-univerzum egy másik produkcióját, a közönség körében nagy sikert aratott The Mandalorian című sorozatot, amelynek második évadját még idén bemutatja a Disney Plus.