Fiúkat zaklatott egy befolyásos hollywoodi ügynök

Tyler Grasham, a szexuális zaklatással megvádolt hollywoodi producer
Tyler Grashamet kirúgta az APA
Vágólapra másolva!
Blaise Godbe Lipman rendező, egykori tinisztár szerint leitatta és erőszakoskodott vele Tyler Grasham ügynök. Az ügynököt kirúgták.
Vágólapra másolva!

Blaise Godbe Lipman, amerikai rendező, egykori tinédzser színész egy posztban árulta el, hogy az APA egyik befolyásos hollywoodi ügynöke kikezdett vele 17 éves korában. Azzal vádolta meg Tyler Grashamet, hogy

leitatta, és szexuálisan bántalmazta őt

- olvasható a The Wrap odalán.

Tyler Grashamet kirúgta az APA Forrás: Origo

Csütörtökön az APA bejelentette, hogy vizsgálatot indít azzal kapcsolatban, valóban zaklatta-e az ügynök a tinédzser színészt. Másnap két fiú filmsztár, az Azból ismert Finn Wolfhard, akit mostanáig Grasham képviselt, és a 18 éves Cameron Boyce, a Descendants című film sztárja kilépett az ügynökségből. Ezután az APA kirúgta az ügynököt.

Blaise Godbe Lipman Forrás: Origo

A Deadline, hollywoodi hírportál eközben azt írta, sikerült beszélniük egy másik férfival, aki azt mondta, őt is zaklatta Grasham. A nevét viszont nem közölték.

Az ügy azután robbant ki, hogy Harvey Weinstein producert több híresség (köztük Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Heather Graham, Rose McGowan, Cara Delevingne és Mira Sorvino) is azzal vádolta meg, hogy szexuálisan zaklatta őket.