Elveszett jelentés után lehetetlen küldetés

Vágólapra másolva!
Scarlett Johansson, az Elveszett jelentés BAFTA-díjas sztárja csatlakozott a Tom Cruise neve által fémjelzett produkcióhoz.
Vágólapra másolva!

Az M:I 3 szereplőválogatása során a mindössze 19 éves színésznőnek erős konkurenciával kellett megküzdenie, ám ő könnyedén vette az akadályt.

A Mission: Impossible harmadik részében a korábbi epizódokból megszokott Tom Cruise - Ving Rhames páros Johansson kisasszonyon kívül Carrie-Anne Moss-szal egészül ki. A Cruise által alakított Ethan Huntnak ezúttal az Oscar-díjra jelölt Kenneth Branagh-val kell megküzdenie.

A rendezői széket Joe Carnahan foglalja majd el, s a produceri teendőket Cruise és Paula Wagner cége a C/W Productions látja majd el. A forgatás idén nyáron kezdődik, s az új akciófilm 2005 májusában kerülhet majd a mozikba.

Scarlett Johanssont azonban előbb is láthatják a hazai rajongók, ugyanis június 24-én kerül a magyar mozikba a Leány gyöngy fülbevalóval című dráma, amelyben a színésznő egy Griet nevű szolgálólányt alakít, aki végül a Colin Firth által életre keltett Johannes Vermeer modellje lesz, s akiről a festő egyik legismertebb képét mintázta.

A fiatal hollywoodi tehetség jelenleg öt további filmen dolgozik, köztük a Paul Weltz rendezte Synergy-n és a James Ellroy regénye alapján készülő The Black Dahlia című thrilleren, amelyben Josh Hartnett és Mark Wahlberg lesznek a partnerei.