Barbra Streisand lehet Ben Stiller anyja

Vágólapra másolva!
Amennyiben a 62 éves színésznő igent mond Stiller felkérésére, őt láthatjuk majd a Apádra ütök című Jay Roach film második epizódjában, a jobb sorsra érdemes Gaylord Focker édesanyjaként.
Vágólapra másolva!

A nálunk is vetített vígjátékban olyan nevek szerepeltek, mint Robert De Niro, valamint Stiller lassan elválaszthatatlanná váló barátja Owen Wilson. A történet szerint, amikor a Byrnes család lánya bemutatja a családfőnek vőlegényét, a betegápoló Gaylordot, elszabadul a pokol, ugyanis a gyanakvó apuka (De Niro) titkosszolgálati módszerekkel próbál meggyőződni róla, kislánya jól választott-e.

A folytatást idén márciusban kezdték volna forgatni, azonban a Derült égből Polly című film premierjén a Jennifer Aniston partnereként szereplő Stiller bejelentette, a karácsonyra tervezett bemutató időpontja csúszik, hogy a stábnak több ideje legyen megtalálni a még hiányzó szereplőket. A második részben a nézők megismerhetik a Focker családot is, s Stiller a legtökéletesebb karaktereket szeretné a vásznon látni.

Ennek érdekében mindent megtesz, hogy megnyerje a produkciónak az Oscar-díjas Dustin Hoffmant, akire Focker apuka szerepe várna, s a már említett Streisandot, aki a félszeg fiú szexterapeutaként dolgozó édesanyját alakítaná. A főként musicalszerepeiről ismert színésznő 1996 óta nem vállalt moziszerepet, legutoljára az 1996-os saját rendezésű Tükröm, tükröm című filmben szerEpelt Jeff Bridges és Lauren Bacall oldalán.