Barbra Streisand utálja a saját dalait

Vágólapra másolva!
Barbra Streisand bevallotta: azért jelentette be három évvel ezelőtt, hogy nem koncertezik többé, mert annyira utálja a dalait, hogy még hallgatni sem akarja őket, nemhogy előadni. A legrútabb szépségként emlegetett énekesnőnek eddig nem kevesebb, mint 57 albuma jelent meg - az 58., The Movie album című nagylemeze a jövő hónapban kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

Barbra Streisand annyira unalmasnak és idegesítőnek találja a saját dalait, hogy lassan tíz éve, hogy bele sem hallgatott egyikbe sem. Sőt, a 61 éves énekesnő szerint saját művészete iránt érzett averziója az oka annak, hogy három éve bejelentette: nem koncertezik többé.

"Halálosan unalmas dolog a saját slágereidet énekelni. Egyszerűen undorom van tőle. Ezért hagytam fel a koncertezéssel - nem beszélve a lámpalázról és arról, hogy egy este 30 dalt kell előadnom" - nyilatkozta a Reader's Digest magazinnak.

A legrútabb szépségként emlegetett Streisand 2000-ben jelentette be: soha többé nem áll színpadra - bár tavaly mégiscsak fellépett egy, a barátai által rendezett jótékonysági rendezvényen.

A sok hercehurca azonban nem akadályozta meg az énekesnőt abban, hogy újabb zenei anyaggal hozakodjon elő. Idén októberben jelenik meg az 58., The Movie Album című nagylemeze - ám Streisand nem tartja valószínűnek, hogy élőben is népszerűsíti azt. "Jó dolog kitalálni egy show látványvilágát, aztán megrendezni és kivitelezni - kivéve, ha neked kell megszervezni a saját fellépésedet. Én mindig az utolsó pillanatban álltam neki."