Tom Cruise: Le a pszichiáterekkel!

Vágólapra másolva!
Tom Cruise szerint a pszichiátria minden tudományos alapot nélkülöz, teljességgel haszontalan - sőt, bizonyos esetekben még ártalmas is. Ha rajta múlna, betiltatná.
Vágólapra másolva!

Úgy látszik, Tom Cruise, akit jelenleg új filmje, Az utolsó szamuráj népszerűsítése köt le, még így is tud szánni egy kis időt a szcientológiára.

Számos, állandó terapeutával rendelkező kollégájával ellentétben Tom nem hisz a pszichiáterekben és a pszichiátriában általában. Nemrégiben kifejtette: nem segít az embereknek gondjaik megoldásában, sőt, meggyőződése, hogy esetenként kifejezetten ártalmas is lehet - adta hírül az IMDb.com.

"A módszer minden tudományos alapot nélkülöz. Időpocsékolás az egész. A kommunikáció nagyszerű dolog, de azt hiszem, egy finom ebédből vagy egy kiadós sétából több hasznuk származik az embereknek. Ha tehetném, illegálissá tenném a pszichiátriát. Ott van például az elektrosokk. Hihetetlen, hogy a mai napig használatos ez a módszer. Biztos vagyok benne, hogy többet árt, mint használ" - magyarázta a színész.