Tom Cruise pert nyert a pornósztár ellen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tom Cruise megnyerte a homoszexuális Chad Slater ellen általa indított pert. A Kyle Bradford néven is ismert pornósztár ugyanis korábban azt nyilatkozta az Actustar elnevezésű francia lapnak, hogy viszonya volt a népszerű színésszel. Slater állította: ez volt az igazi oka annak, hogy a színész 2001-ben elvált Nicole Kidmantől.

A bíróság azután hozta meg ítéletét, hogy a vádlott elismerte: nem mondott igazat. Slater a későbbiekben nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Nem ez az első eset, hogy homoszexualitással vádolják a népszerű színészt. 2001-ben szintén bírósághoz fordult, amikor a Bold magazin Los Angeles-i kiadásáért felelős Michael Davis azt állította, hogy birtokában van egy videokazetta, amelyen a híres színész férfiakkal látható meglehetősen intim és félreérthetetlen jelenetekben. A 40 éves sztár a későbbiekben ejtette a vádat, miután Davis visszavonta az állítását, és a kettejük között köttetett megállapodás értelmében deklarálta: "Tom nem homoszexuális, soha nem is volt az, és soha, egy férfival sem volt szerelmi viszonya."

Ki mit gondol Tom Cruise-ról?http://www.askmen.com/men/entertainment/50_eminem.html

Mint azt ügyvédje, Ricardo Cestero elmondta: "Tom kínosan ügyel a jó hírnevére, ezért sosem hagyja válasz nélkül, ha valaki megpróbálja befeketíteni." A színész úgy nyilatkozott, hogy jótékony célokra ajánlja fel a kártérítés összegét.