Paltrow nem hagyta Madonnát szélhámoskodni

Vágólapra másolva!
Film készül a '80-as évek legendás brit szélhámosnője, Joan Hannington életéből. A produkció főszerepét Madonna és Gwyneth is szerette volna megkaparintani. Joan pedig nagyon boldog, hogy végül Gwynethre esett a választás.
Vágólapra másolva!

Madonna és Gwyneth Paltrow is pályáztak a '80-as évek legendás brit szélhámosnője, Joan Hannington életéről szóló film főszerepére.

A többnyire csak "a keresztanya" néven emlegetett Hannington minden idők legmegrögzöttebb gyémánttolvaja. Az ír származású, ám Londonban élő fiatal nő általában gazdag és előkelő hölgynek adta ki magát, aki épp szokásos bevásárlókörútjára indult - ám egy óvatlan pillanatban eltüntette az értékes csecsebecséket, vagy épp hamisra cserélte őket. Az akciók során erős sminket, parókát viselt, és más és más tájszólásban beszélt.

A jelenleg 46 éves Joan - aki 18 hónapot töltött börtönben - nem csinált titkot belőle: nagyon örül, hogy Madonna helyett Gwyneth Paltrow alakítja őt a vásznon.

"Madonna egyetlen tájszólást sem képes utánozni, de Gwyneth igen. Ő amúgy is egy nagyon jó utánozóművész. Örülök, hogy ő játssza a szerepet, szerintem hitelesen alakít majd. És, ami azt illeti, ő is örülhet, hogy eljátszhat engem."