Bullock Meryl Streephez megy analízisbe

Vágólapra másolva!
Sandra Bullock és Meryl Streep közös filmet forgatnak a közeljövőben, melyről a napokban kötöttek szerződést. A Prime című romantikus vígjáték tartalma szerint Bullock egy nála 15 évvel fiatalabb fiúval kezd iszonyt, melyről részletesen beszámol a pszichológusának, akit Streep alakít.
Vágólapra másolva!

Sandra Bullock - úgy látszik - nem tartja be a fogadalmát. Alig egy évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy többé nem forgat romantikus vígjátékot, mert úgy érzi, skatulyába zárták, és most mégis ebbe a műfajba kalandozik. Igaz, nem akármilyen partnere akadt hozzá: Meryl Streep mondott igent a tervezett film másik főszerepére, aki viszont évek óta csak filmdrámákban szerepel.

Az alkotás, mely mindkettőjüket elcsábította, a Prime címet viseli, és egy 37 éves, karrierista nő (Bullock) történetét meséli el, aki beleszeret egy 22 éves festőbe. Az érzelmek felborítják az életét, ezért pszichológushoz (Streep) fordul segítségért.

Bullock bizonyára hiteles lesz a szerepben, hiszen volt már része hasonló élményben: nemrég ért véget a kapcsolata a nála 16 évvel fiatalabb Ryan Goslinggal, akivel a Kísérleti gyilkosság című krimiben játszott együtt.

És bár Gosling valószínűleg alkalmas lenne a Prime férfi főszerepére, a hivatalos információk szerint a karakterre egyelőre keresik a megfelelő színészt. Az viszont már biztos, hogy a filmet Ben Younger (Brókerarcok) rendezi a saját forgatókönyvéből.