Tom Cruise, a sármos címlapfiú

Vágólapra másolva!
Tom Cruise a világszerte ismert Marie Claire címlapjára kerülhetett. A divatmagazin amerikai kiadásának decemberi számában Az utolsó szamuráj című film sztárja látható a borítón, méghozzá két - fekete-fehér és színes - változatban.
Vágólapra másolva!

David Beckham után most Tom Cruise is a nagy múltú divatmagazin, a Marie Claire amerikai kiadásának címlapján pózolhatott - adta hírül a WENN.

A fotók állítólag olyan jól sikerültek, hogy a 10 éves fennállását ünneplő lap főszerkesztője, Lesley Jane Seymour képtelen volt választani közülük. Végül úgy döntött, hogy a megjelenő lapok 70 százalékán egy fekete-fehér fotó lesz, a maradék harminc százalékon pedig egy másik, színes kép látható majd.

Tom Cruise-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Tom_Cruise/

A lap decemberi számában megjelenő interjúban - mely a színész Az utolsó szamuráj című filmjét népszerűsítő kampány része - Cruise beszél azokról az időkről, amikor együtt élt egykori feleségével, Nicole Kidmannel: "Boldog napokat töltöttünk együtt Nicole-lal. Nagyszerű dolgokat éltünk át, de ami történt, megtörtént. Tovább kell lépni."