Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIAngelina Jolie egészen megváltozott, mióta örökbe fogadott egy kambodzsai kisfiút, akit Maddox-nak keresztelt. A vad életmódjáról és könnyű véréről ismert színésznő egy csapásra felelősségteljes, érett személyiséggé vált, aki kerüli a feltűnést, részt vesz jótékonysági és gyermekmentő akciókban, és egy éve nem él szexuális életet (saját bevallása szerint).

A változás olyannyira áthatja személyiségét, hogy nemrégiben megkapta első anyaszerepét is: Oliver Stone kérte fel arra, hogy játssza el Nagy Sándor édesanyját, Olimpiát most készülő történelmi filmjében. A főszerepet pedig Colin Farrell alakítja majd, aki alig egy évvel fiatalabb, mint kolléganője.

A produkcióval párhuzamosan egy másik film is készül a macedón vezérről, melyet Baz Luhrmann (Rómeó és Júlia, Moulin Rouge) rendez. Az ő szereposztásában Leonadro DiCaprióé a címszerep, és Nicole Kidman az édesanyja.

Angelina Jolie linkek a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/film,_szinhaz/szinhazmuveszet/szineszek/kulfoldi_szineszek/Angelina_Jolie/index.html

Az apaszerep egyelőre betöltetlen mindkét produkcióban (Luhrmann még fűzi Mel Gibsont, és Stone sem kötött szerződést senkivel), de az már biztos, hogy Colin Farrell legtehetségesebb tábornokát Anthony Hopkins kelti majd életre.