Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Sharon Stone férje beadta a válókeresetet a színésznő ellen. Phil Bronstein, a San Francisco Chronicle főszerkesztője és az Elemi ösztön-ben nyújtott alakításával sikeres színésznővé és szexszimbólummá vált filmsztár 1998-ban, Valentin napon kötött házasságot. Két évvel később örökbe fogadtak egy kisfiút, Roan Josephet.

A házaspár nyilatkozata szerint a válás közös megegyezéssel, baráti légkörben zajlik. Sharon és Phil úgy tervezik, megosztva nevelik majd hároméves kisfiukat."Mindenekelőtt fiunk boldogságát kell szem előtt tartanunk. Nagyon fontos nekünk, hogy ideális körülmények között nevelkedjen, ezért az ő érdekében szeretnénk továbbra is jó barátok maradni. Egyúttal - előre is - szeretnénk megköszönni a sajtó képviselőinek diszkrécióját."

A The New York Post értesülései szerint a kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozó házaspár akkor döntött a válás mellett, amikor Sharon az A Different Loyalty című film forgatása után visszatért Kaliforniába. Ekkor a feleség Los Angelesben, míg a férj San Franciscó-i otthonukban lakott.