Gwyneth Paltrow ismét visszalépett

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTIGwyneth Paltrow, Jude Law, Dustin Hoffman, Mark Wahlberg és Catherine Deneuve alakította volna az I Love Huckabee's című detektív-komédia főszerepeit. A rangos lista legtöbb szereplője szerepel is a produkcióban, csupán Gwyneth Paltrow törölte a nevét róla. Ebben a hónapban ez volt a második film, mely kénytelen volt megválni tőle, és új sztárt keresni a helyébe.

Paltrow kisasszony azonban nem szeszélyből adta vissza a szerepeket, hanem azért, mert komoly bajban érzi magát. Máig nem tudta feldolgozni édesapja fél évvel ezelőtt bekövetkezett halálát, és a sok munka ebben csak gátolja. Először a Happy Endings című film főszerepétől lépett vissza, amelyre időközben szerződtették Jennifer Garnert. Most pedig az I Love Huckabbe's című vígjátékból szállt ki, amelyben Jude Law feleségét alakította volna.

Forrás: MTIA szerepre most Naomi Watts a legesélyesebb, akiért David Lynch Mulholland Drive című filmje óta kapkodnak Hollywoodban. Magyarországon legutóbb A kör című thrillerben láthattuk, és várhatóan ősszel megérkezik hozzánk James Ivory Le Divorce című filmje is, melyben Kate Hudson és Glenn Close oldalán szerepel. Most épp az Anymore című független filmben forgat, de ha befejezi, valószínűleg nekivág az I Love Huckabee's-nak.