Naomi Watts új filmjében ázik-fázik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

A szőke szépség már nagyon unja a párás levegőt és az örökké felhős eget. A bájos színésznő A kör című film forgatásán igencsak megelégelte a rengeteg esőt és a hideget, azonban nem menekülhet a rossz idő elől, új filmje, az Anymore jó pár jelenetét ugyanis Vancouverben veszi fel a stáb.

A kanadai város amilyen népszerű a producerek körében, annyira utálják a színészek. A legtöbb sztárt az állandó esőzés a legmélyebb depresszióba taszítja, az X-akták sztárja, David Duchovny pedig egyenesen dührohamot kapott az örökös rossz idő hatására, majd összecsomagolt, és meg sem állt a napfényes Los Angelesig. A sorozat producereinek jó pár millió dollárjába került, míg meggyőzték a kényeskedő Mulder ügynököt, hogy térjen vissza a stábhoz, a sértődött vancouveriek azonban nem fogadták túl szívélyesen a sztárt.

Most Naomi Watts is Vancouverben forgat, s A kör című film forgatásán az időjárásról szerzett tapasztalatai minden bizonnyal sokat segítenek majd az állandó esőzés elviselésében.

Rettegés a kör közepén/szorakozas/mozi/20030306retteges.htmlNaomi Watts honlapjahttp://www.geocities.com/Hollywood/Guild/7341/NWatts/

Watts új projektje, az Anymore történetének középpontjában két egymással jó barátságban álló pár áll, akiknek sorsa egy különös eset kapcsán összefonódik. Az egyik párost Watts és Mark Ruafallo, a másik párt pedig a Veszett a világ című David Lynch-film sztárja, Laura Dern, valamint Peter Krause alakítja. A sztoriról több információt még nem árultak el a film készítői, annyi azonban bizonyos, hogy a forgatókönyv az A hálószobában című, Oscar-díjra is jelölt alkotás sztoriját is jegyző Andrew Dubus tollából került ki.