Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOAz idei Oscaron azok sem járnak rosszul, akik hiába reménykedtek abban, hogy valamelyik borítékból az ő nevük kerül majd elő. Azok a jelöltek, akiknek idén nem kedvez a szerencse no és az Akadémia, a 75. Oscar-gála után bőséges ajándékcsomaggal megrakva térhetnek haza a pompa és csillogás éjszakáján. Nem csak a vesztes Oscar-várományosok, hanem a gálán fellépő sztárok, bemondók is hazavihetnek egyet-egyet a 22 ezer dollárt - vagyis 5 millió forintot érő ajándékcsomagokból.

Nyerjen Oscar-díjas filmeket!/o-mobil/jatek/20030312oscar.htmlAz Oscar-díj hivatalos honlapjahttp://www.oscar.com

A bőséges fájdalomdíj minden bizonnyal kielégíti majd a sztárok igényeit, hiszen olyan luxuscikkek is megtalálhatók a csomagban, mint egy 1580 dollár értékű óra vagy egy 440 dolláros táska. A vigaszdíjra áhítozó sztárok kapnak még egy fogfehérítésre jogosító utalvány - természetesen csakis a legfelkapott fogorvoshoz, mindössze 660 dollár értékben - valamint egy igazán kényelmes távirányítós, állítható támlájú széket.

Az Akadémia a díjra jelölt színésznőket egyéb csecsebecsékkel is meglepi, a dívák külön ajándékcsomagot is kapnak, amely ruhákat, kozmetikumokat és a Birkenstock cég által felajánlott gyógypapucsot tartalmaz, mely igencsak népszerű a sztárok körében, nagy rajongója például Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Julia Roberts, Bruce Willis és Leonardo DiCaprio.

Az ajándékokat felajánló cégek az Oscar-gálán felvonuló sztárok kegyeit keresik ezzel a nemes gesztussal, akik ez után az akció után valószínűleg szívesebben vásárolják majd az "oscaros" termékeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről