Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gwyneth Paltrow sztárparádéval játszik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: Hölgyfórum

A Brad Pittről és nemrég elhalálozó producer papájáról elhíresülő szőke színésznő új filmjében tucatnyi sztár mellett domborít majd a vásznon. Az I love Huckabee's című projektben olyan hírességek lesznek majd láthatók a szőke szépség oldalán, mint Mark Wahlberg, Dustin Hoffmann, az Okostojásból ismert Jason Schwartzman és a gyönyörű francia díva, Catherine Deneuve. Ahogy készülő produkció rendező-írója, David O'Russel a Variety című magazinnak adott nyilatkoztában elmondta, a film készítői szándékosan válogatták össze a legnagyobb hírességeket.

A romantikus vígjáték történetének középpontjában egy detektív házaspár áll majd, akik megoldanak egysmást az emberiség legnagyobb problámái közül A sztori a rendező David O'Russel fejéből pattant ki, a forgatókönyvet is ő maga írta Jeff Baena segítségével.
A film készítői a sztárok húzóerejében bízva júniusban kezdik el forgatni a kasszasikernek remélt filmet Los Angelesben.

Az utóbbi időben borzasztó elfoglalt Gwyneth Paltrow jelenleg is dolgozik, méghozzá A Gyűrűk Ura óta a népszerű filmes paradicsomban, Új-Zélandon forgatja a Ted és Sylvia című filmet, mely Ted Hughes és Sylvia Plath szerelmének történetét dolgozza fel.

A nádszálkarcsú amerikai színésznő a vásznon legközelebb júniusban lesz látható, ekkor mutatják be legújabb filmjét, a View from the Top című produkciót az Egyesült Államokban. A bájos sztár rajongói számára különösen érdekes lehet az a tény, hogy a színésznő a filmben hiányos öltözetben lesz látható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről