Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow-t kérték fel Wallis Simpsonnak, VIII. Edward király egykori szerelmének szerepére. Az elvált amerikai asszonnyal folytatott románca miatt az uralkodónak 1936-ban le kellett mondania a brit trónról, a róluk szóló titkos amerikai és brit jelentéseket pedig 70 évre zárolták.
Vágólapra másolva!
Forrás: BLIKK
Forrás: BLIKK

Gwyneth Paltrow-t szemelték ki annak a Wallis Simpsonnak a szerepére, aki miatt VIII. Edward király 1936-ban, nem egészen egyévnyi uralkodás után kénytelen volt lemondani a brit trónról. Kettejük románcát ugyanis mind az uralkodóház, mind a közvélemény hatalmas felháborodással figyelte.

A talányokkal teli szerelmi történetből most film készül, amelyben minden valószínűséggel Paltrow játssza majd a női főszerepet. A Heidi Wallis által írt forgatókönyv csaknem befejezettnek tekinthető, véglegesítéséhez azonban szükség van azokra a zárolt brit és amerikai titkosszolgálati dokumentumokra is, amelyeket várhatóan csütörtökön tárnak a nyilvánosság elé. "Akad még egynéhány ismeretlen momentum a történetben, remélhetőleg ezekre is fény derülhet majd az iratokból" - tette hozzá Heidi.

Egyelőre nem tisztázott, ki játssza majd a bukott uralkodó szerepét, de többek között Damian Lewis és Tom Hollander neve is felmerült.