Lara Flynn Boyle újra Nicholsonnal

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI"A New York Yankees és az Anaheim Angels összecsapásáig úgy tűnt, Lara és Jack újbóli kapcsolatának annyi az esélye, mint az Angels Világkupa-győzelmének - szinte semmi" - mondta egy közös barátjuk. "És erre mit ad Isten: ők ismét egymásra találtak, az Angels pedig világbajnok lett!"

A pár és a baseball tehát szorosan összefonódott, hiszen Lara és Jack egy baseballmeccsen jelent meg újra nyilvánosan. Bár a kapcsolatukat firtató kérdésekre elutasító választ adtak, éppen eleget elmondott róluk az, hogy kéz a kézben mutatkoztak, és olykor még egy csókot is váltottak.

A meccsnek azonban volt előzménye: Jack Nicholson nemrégiben egy jótékonysági gálán vett részt, ami rengeteg stresszel járt. Mivel ritkán szerepel a színpadon, rettenetesen izgult, ezért volt barátnője felajánlotta baráti támogatását. A 65 éves színészt csak a 32 éves barátnő jelenléte nyugtathatta meg.

A nagy korkülönbség nem akadály egyikük számára sem, sőt, Lara Flynn Boyle legutóbbi flörtjei épp azt bizonyították, hogy fiatal fiúkkal nem bírja sokáig. Pár hétig próbálkozott Eric Dane hollywoodi színésszel, azután pedig a 21 éves Harry Mortonnal, egy híres szállodatulajdonos fiával. Mindkét kaland rövid véget ért.

A színésznő azonban még sokáig nem dolgozta fel Nicholsonnal történt szakítását, amit ország-világ előtt leleplezett egy hivalkodó öltözékkel. A Men In Black - Sötét zsaruk 2 premierjén ugyanis egy olyan kabátban jelent meg, melynek felirata ezt hirdette: "Boldog vagyok nélküled!" Nyilvánvaló volt, hogy kompenzálásként viselte, amit barátai is megerősítettek.

Amióta azonban újra együtt vannak - csaknem egy hónapja -, mindenki boldognak látja, és újra hisz a szerelemben.