Charlize Theron férjhez megy

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Természetesen ekközben a magánélete is eseménygazdag volt. 2000-ben George Clooney-hoz fűződő viszonyáról cikkezett a sajtó, majd Stephan Jenkins énekes következett a sorban. 2001-ben a Trapped című thriller forgatásán ismerkedett meg Stuart Townsend ír színésszel, akivel azonnal egymásba szerettek. A kapcsolat olyan komolynak bizonyult, hogy Townsend nemrég megkérte a kezét.

Ki a legszebb külföldi színésznő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32880

Theron korábban soha nem gondolt házasságra, most azonban komolyan fontolóra vette a dolgot. "Egy gyönyörű kapcsolatban élek két éve. Mikor először találkoztam Stuarttal, azt gondoltam, hogy sosem fogok férjhez menni. Úgy fogok élni a barátommal, mint Goldie Hawn és Kurt Russell. Kinek kell a papír? Stuart azonban elmagyarázta nekem, hogy mennyi szépség van egy rítusban és az alkalomban, amikor az ember hangosan kimondja mások elott a hozzá legközelebb állónak: 'Veled akarom eltölteni az életem hátralévo részét'".

Nem csoda, hogy a színésznő régebben idegenkedett a házasság gondolatától. Szülei ugyanis a lehető legrosszabb példát mutatták neki. 15 éves volt, amikor apja rátámadt édesanyjára, aki önvédelemből pisztolyt szegezett neki. Az apa belehalt a lövésbe, az anyát azonban nem ítélték el, mert tettét önvédelemből követte el.

Korábban:
Woody Allen hipnózisban
Charlize Theron hajszínezőket reklámoz