Charlie Sheen és Denise Richards letesztelte a házasságát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

fotó: HölgyfórumA nőfaló hírében álló Charlie Sheen hívő katolikus felesége kérésére még házasságkötésük előtt részt vett a "Pre-Cana" néven ismert programban, hogy kiderüljön, valóban illenek-e egymáshoz.

A jegyespárnak először egy kimerítő hosszúságú kérdőívet kellett kitöltenie. Ezt követően az általuk adott válaszok összehasonlításra kerültek, sőt, egy pap segítségével hosszasan ki is elemezték azokat. Közösen megvitatták, mit tartanak fontosnak az életben - szó esett többek közt pénzről, gyermeknevelésről, és természetesen vallási kérdésekről is.

Charlie és Denise háromszor is találkozott a pappal, aki a program végén megállapította, hogy Sheen kicsapongó természete ellenére is boldogok lehetnek egymással. A 30 éves színésznő elmondása szerint mindketten nagyon komolyan veszik a házasságot, ezért a teszt eredményének köszönhetően igencsak megkönnyebbült: "Charlie és én szinte mindenben egyetértünk. Rájöttem, hogy nagyon hasonlítunk egymásra. Ugyanazok a céljaink és az elvárásaink, de a vitás kérdésekben is meg tudunk egyezni - tehát remek házaspár lesz belőlünk. A pap ugyan azt is megállapította, hogy nem mindenben egyezik a véleményünk, de ez egyáltalán nem baj, különben nagyon unalmas lenne az együttélés."

Korábban:
Charlie Sheen Bond-lánnyal jár