Minden régiből lehet valami új: így készül a frankfurti leves kelbimbóval
Gyermekkorunk kevésbé kedvelt ízét most újragondoltuk.
Gyermekkorunk kevésbé kedvelt ízét most újragondoltuk.
Érdemes minél kevesebb összetevőt tartalmazó virslit választani.
Számos tévhitre világítanak rá egy friss kutatás eredményei.
Nem minden virsli, ami annak látszik, de ezen kívül más eredményeket is hozott egy friss kutatás.
Tulajdonosváltás áll az ügy hátterében.
Hazánkban az éves virslieladás 34 ezer tonna körül van.
A termék érzékszervileg nem megfelelő, ezért az értékesítését azonnal felfüggesztették.
Magyarországon évente 7,5 kilogramm körül alakul az egy főre jutó virslifogyasztás.
A sertésvirsli a legnépszerűbb, de sokan keresik a baromfit és a pulykát is.
A kifogásolt virslik gyártóival szemben hatósági eljárás indult.