kelkáposzta 2020. 11. 12.
7 jó ok, hogy miért együnk rendszeresen kelkáposztát
Noha megosztja az embereket, érdemes megbarátkoznunk vele.
Noha megosztja az embereket, érdemes megbarátkoznunk vele.
Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban.
Sőt, ezek közül kettőt mérgezőnek is tartottak korábban. Galéria.
A szegény emberek eledele volt vagy mérgezőnek hitték.
Élvezzük az ízletes és egészséges alapanyagokat az őszi betakarítás után.
Ha ez esetleg túl merész, akkor érdemes kipróbálni a sonkás, vagy a pizzás változatot.
Nem csak a kávéval rázhatja fel magát. Ezek az alapanyagok hatnak az agyra.
Kelkáposzta főzelék zsiradék, és liszt nélkül, sertéspörkölt feltéttel
Kelkáposztás és sárgarépás saláta az éles látásért. Recepttel.