Botrányosan viselkedett a lellei benzinkúton egy bedrogozott olasz férfi

mol, benzinkút, benzin illusztrációk, illusztrációk, mol benzinkút benzin illusztrációk
Vágólapra másolva!
Az M7-es autópálya melletti töltőállomáson nagy riadalmat keltett a viselkedésével.
Vágólapra másolva!
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság és rongálás vétsége miatt gyorsított eljárásban, az elkövetéstől számított 72 órán belül állította bíróság elé azt az őrizetbe vett olasz férfit, aki az M7-es autópálya melletti egyik Mol töltőállomáson ijesztően viselkedett bódult állapotban. Júliusában, barátnőjével utazott Olaszországból Romániába, amikor út közben megálltak a Balatonlelle közelében lévő benzinkúton. A gépkocsit a nő vezette, aki – miután mindketten kiszálltak – bezárta az autót, és a mosdóba ment.

A még Olaszországban kábítószert fogyasztó férfi a várakozás során vette észre, hogy cigarettája is a kocsiban maradt, ezért felindultan

a női mosdóba rontott, és az ajtókat rugdosva párját kereste,

miközben hangosan kiabált. Viselkedésétől még a barátnő is megijedt, így amikor a férfi kiment a mosdóból, a dolgozóktól kért segítséget. Az alkalmazottak a nőt a benzinkút irodájába bújtatták és értesítették a rendőrséget.

A továbbra is kiabáló férfi kis idő múlva visszatért a shopba és a sorban álló emberek elé tolakodva ütni kezdte a bolt pultját, ahonnan csak a pultban dolgozó felszólítására távozott. Az agresszív elkövetővel szemben végül a fonyódi rendőrök intézkedtek. Az ügyészségi indítvánnyal egyezően a Fonyódi Járásbíróság pénzbüntetésre ítélte a vádlottat.