Úgy lehet szervizeltetni a magyar autókat, hogy senkihez sem kell hozzáérni

szerviz
Vágólapra másolva!
A Ford azonnali hatállyal új szolgáltatást vezetett be Magyarországon.
Vágólapra másolva!

A Ford magyarországi márkaszervizeiben szigorú szabályokat léptettek életbe. Személyes találkozáskor mellőzik a kézfogást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak minden autószalonban és szervizben.

A munkatársak eldobható védőkesztyűben dolgoznak, majd a szervizelést követően fertőtlenítik a gépjármű kritikus részeit. Rendszeres és kötelező kézmosási szabályokat vezettek be, és naponta többször is szellőztetik a zárt tereket.

Forrás: Ford

A Ford bevezette az érintésmentes hozom-viszem szolgáltatást, ami azonnali hatállyal minden magyarországi márkakereskedésben elérhető.

A tulajdonosnak nem kell kimozdulnia otthonából, járművét az általa megadott helyen és időben a márkakereskedő átveszi, majd a szervizelés, javítás vagy karbantartás elvégzését követően fertőtlenítve házhoz is szállítja, ezzel az érintkezések számát minimálisra csökkentve.

A javítási, karbantartási munkálatokról az ügyfelek pontos képet kaphatnak a már korábban bevezetett Ford Video Check szolgáltatás segítségével, melynek során részletes videofelvétel készül autójuk átvizsgálásáról, és az elvégzett javításokról.

A Ford kéri ügyfeleit, hogy a személyes találkozások számának csökkentése érdekében részesítsék előnyben az újonnan bevezetett biztonságos szolgáltatásokat és digitális megoldásokat.