Lambóval sokkol az utakon Donald Trump egyik rajongója

Trump Aventador
Vágólapra másolva!
A republikánus amerikai elnökjelöltnek olyan elvakult rajongói is vannak, akik attól sem riadnak vissza, hogy a 400 ezer dolláros olasz szupersportkocsijukat elcsúfítsák el a szókimondó üzletember arcképével.
Vágólapra másolva!

Aki meglátja ezt a Lamborghini Aventadort, az biztosan kapásból arra gondol, hogy ez a republikánus elnökjelölt egyik kampányautója. Ez azonban tévedés, a 700 lóerős olasz sportkocsi csupán egy Trumppal szimpatizáló amerikai magánszemélyé, aki nem rejti véka alá, hogy hova adja majd le a voksát az őszi elnökválasztáson.

Forrás: Superior Auto Design

A szókimondó stílusáról ismert republikánus elnökjelölt arca megjelenik a kocsi orrán, sapkáján a sokat hangoztatott "Make America Gr8 Again" szlogennel, amit úgy lehetne fordítani, hogy „Tegyük Amerikát újra remek hellyé”.

Forrás: Superior Auto Design

Természetesen az amerikai zászló sem maradhatott ki a kompozícióból, és olyan feliratokat is elhelyeztek a karosszérián, mint a „Trump train” (Trump vonat) és a „You’re fired” (ki vagy rúgva). Az Aventadort a goldRush Rally számára alakíttatta át tulajdonosa, amely egy Bostonból Los Angelesbe tartó amatőr celebfutam, hasonló, mint Európában a nemrég véget ért Gumball 3000.