Ezért nem szabad kint felejteni az indexet

Biker Forgets To Turn Off Signal And Pays The Price
Vágólapra másolva!
Sokan lustaságból akkor sem használják az irányjelzőt, amikor kellene. Most viszont éppen az okozott bajt, hogy egy motoros bekapcsolta, és úgy felejtette.
Vágólapra másolva!

Teljesen szokványosan indul a fedélzeti kamera felvétele: egy kereszteződéshez érve a robogós besorol az autó elé, majd behajtanak a körforgalomba. Mindketten ugyannál kijáratnál hagyják el, a szabályoknak megfelelően ilyenkor kiteszik az indexet jobbra.

A gond ott kezdődik, hogy a robogós úgy felejti az irányjelzőt (a motorokon általában nincs automata kikapcsolás), és az egyenes úton gyorsításba kezd. Egy mellékútról ekkor fordul elé egy Ford Mondeo, a női sofőr pedig joggal azt gondolja, a kétkerekű le fog kanyarodni jobbra.Ehelyett jókora csattanással találkoznak, a robogós az aszfalton landol.

Szerencsére a bukósisak és a megfelelő öltözet jóvoltából pár pillanat múlva saját lábán botorkál az út szélére, komolyabb sérülés nélkül. A kismotor nem járt ilyen jól, jó eséllyel totálkáros lett, de az autó elején is lesz mit javítani.. Ezt a balesetet a robogós okozta, de sofőrként mások hibájára is fel kell készülni. Ezt sejthette volna a hölgy is, hogy aki egyenesen előre néz, és gyorsít, aligha készül bekanyarodni, ezért őt is felelősségre fogják vonni.