Benny Hill így rendezett volna motoros balesetet

Zenegépes bukás
motoros zakó, beteg zenével
Vágólapra másolva!
Bármilyen hihetetlen, nem kabarékészítő, hanem az élet írta ezt a groteszk balesetet. De tragédiával is végződhetett volna, ha a kínai útfenntartók igazi acélkarókkal választják el a sávokat. 
Vágólapra másolva!

Megpróbálta megelőzni a robogós a kamiont, a hirtelen manővernek azonban rossz vége lett: megijedt a sávelválasztástól, elesett, és végigpüfölte a szerencséjére rugalmas oszlopokat. Emberünk valószínűleg nem először esett, és sérülések nélkül úszta meg a kalandot.

Talán ezért történhetett, hogy a videót készítője Super Mario zenével turbózta fel a felvételt, így egy pillanatra a játékban érezhetjük magunkat. Sajnos az már a szomorú valóságot mutatja, hogy a kamion sofőrje nem állt meg, hanem nyugodtan elhajtott.

Igazán abszurddá azt teszi a produkciót, hogy a balesetet látva lassít egy másik robogós, utasa pedig megállna felvenni a pórul járt kolléga lepottyant holmiját (valami alkatrész vagy motoros kesztyű lehetett). Arra persze nem számít, hogy sofőrje közben gázt ad, és ő is leesik – a kríziskezelést aligha így oktatják a vezetéstechnikai tréningeken.