Órát kap ajándékba, ha megveszi James Bond autóját

Vágólapra másolva!
Az angol gyártó különleges sportautói eleve nem igazán részei az utcaképnek, viszont ha valaki igazi különlegesre vágyik, akkor itt a remek lehetőség rá.
Vágólapra másolva!

November elejétől a hazai mozikban is vetítik a legújabb James Bond filmet, a Spectre-t. A 007-es ügynök új kalandjai során egy különleges, a valóságban még nem létező Aston Martin DB10-est használ, de a korábbi részekből sem maradhatott ki a patinás angol gyártó egy-egy modellje.

Forrás: Aston Martin

Most a jelenlegi csúcsmodellből készítenek egy erősen limitált szériát DB9 GT Bond Edition néven.

Mindössze 150 darabot gyártanak belőle,

ezek persze a néven kívül több ponton különböznek az alapverziótól. Bár a filmben látott kémkütyüket nem kapjuk meg hozzá, azért akadnak egyedi megoldások rajta.

Forrás: Aston Martin

Ilyen a 20 colos tízküllős könnyűfém felni, a fényes alumíniumből készült légbeömlő, szénszálas első légterelő és a hátsó diffúzor, valamint szürkére fényezett féknyereg.

A küszöböknél sorszámozott 007-es fémplakett fogad,

emellett különleges hímzésű ülés, illetve James Bond indulóképernyővel ellátott multimédiás rendszer különbözteti meg a normál kiviteltől.

Forrás: Aston Martin

Elöl ebben is a hatliteres V12-es motor tombol 542 lóerővel és 620 Nm nyomatékkal. Aki szeretne magának egy ilyen járgányt, igencsak borsos áron, 237 007 dollárért (kb. 66,8 millió forint) vásárolhatja meg. Igaz, ebben egy ajándék Omega Seamaster Terra 150m James Bond Limited Edition óra is benne foglaltatik.