Kémfotón az új Opel Astra

Vágólapra másolva!
Ezúttal egy álcázás nélküli prototípust kaptak lencsevégre, így végre tisztán látszanak az új Astra formai megoldásai. A hivatalos premier a szeptemberi Frankfurti Autószalonon lesz, az értékesítés 2010 elején indulhat.
Vágólapra másolva!

Az alábbi - Carscoop nevű portál által közölt - kémfotót elnézegetve nehéz elhinni, hogy ez pusztán a vakszerencsének köszönhető, sokkal inkább szándékos szivárogtatás lehet a dolog hátterében. Az álca nélküli ötajtós Astrának az eleje és hátulja pont lemaradt az egyetlen képről, így a lényeges stílusjegyek továbbra is ismeretlenek, ezzel meg kell várni a szeptemberi premiert. Az ötajtós kivitel mellett továbbra is lesz egy jóval sportosabb formájú háromajtós (GTC), de természetesen nem maradhat el a kombi, a négyajtós szedán és a keménytetős, twintop kabrió kivitel sem. Korábban már láthattunk kémfotókat az Astráról, de legutóbb egy gyári rajz is napvilágot látott.

A műszaki újdonságok terén két új benzines turbómotort kell megemlíteni, illetve az Opel-szem nevű berendezést, amely a forgalmat figyeli az autó körül és ennek megfelelően figyelmezteti a sofőrt.

Forrás: Carscoop