Michelisz belső kamerás felvételek a Sasad Liget Kupáról

Vágólapra másolva!
Michelisz Norbert parádésan mutatkozott be a Seat Leon Szuperkupában, ahol száraz és vizes pályán is bizonyított. Nézzék meg hogy vezet a fiatal tehetség!
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Élete második Seat Leon szuperkupás versenyét máris megnyerte


Nem mindennapi szezonkezdetet mutatott be az idei szezon első hétvégéjén Michelisz Norbert, bár ezt már megszokhattuk tőle. A Zengő Motorsport tehetsége már megnyerte a Suzuki Swift Kupát, a Renault Clio Kupát, majd most a Seat Leon Szuperkupában próbált szerencsét. Mindjárt a második időmérőjét, valamint az ezt követő versenyt is megnyerte. Ebből kifolyólag megszereztük két belső kamerás felvételét a Sasad Liget Kupáról.

Szombaton Michelisz Norbert elvileg a második rajtkockából rajtolt volna, de egy új szabály miatt elvették a leggyorsabb köreit. Ezért hirtelen a mezőny végén találta magát, közvetlenül mögötte a csapaptfőnökével, Zengő Zoltánnal, aki nem is indult az időmérőn. Michelisz a vizes pályán egy kör alatt feljött a 14-ről az ötödik helyre. Ez látható az első videón.

A második versenyen az élről rajtolhatott, ami jól is sikerült neki, így az élen kellett fokozatosan leszakítania a bajnokot, Kiss Norbertet. Ez sikerült is, erről szól a második videó.