Vágólapra másolva!
Lezajlott a motoros balesetet szenvedett, és ezért 17 hónapja éber kómában fekvő lány kezelésének megkönnyítésére a Csajokamotoron.hu tagjai által szervezett adománygyűjtő akció első napja.
Vágólapra másolva!

A most 24 éves petőfibányai lány, Melinda barátja mögött ült a motoron, mikor hazafelé, nem mesze lakásuktól, egy szabálytalanul közlekedő személyautó eléjük hajtott. A lány szerencsétlenül esett, sajnos a bukósisak sem sokat segített. Melinda a baleset óta éber kómában fekszik, édesanyja - aki azóta e miatt a munkahelyét is elvesztette - otthonukban ápolja.

Mivel a motoros lányok között is többen édesanyák már, a történetet meghallva, a Csajokamotoron.hu néhány tagja úgy döntött, hogy amiben tudnak, segítenek Melinda édesanyjának, aki jelenleg az őssejt-beültetésre gyűjt. Tavasszal több motoros rendezvényen fogják gyűjteni az adományokat, majd május 13-án közösen adják át az összegyűlt összeget személyesen Marikának.

Bár az időjárás koránt sem kedvezett egy motoros túrának, sem egy motoros találkozónak, a lányok autóval is vállalták az utat az elmúlt hétvégén Kakasdra, a Hilcz és Fia Mazda és Yamaha kereskedés szezonnyitó motoros napjára. A rendezvényre épp a rossz időjárás miatt jóval kevesebben érkeztek, mint tavaly, de a gyűjtés első napja így is sikeresen zárult.

Az adománygyűjtés következő helyszínei:

  • Április 7. - Citadella Motoros találkozó - Budapest
  • Április 7. - Iron Horses MC - Tavaszi motoros party - Szalkszentmárton
  • Április 14. - Devils Motor Show - Budapest, Népliget, Építők Sportcsarnok
  • Április 20-21. - Desperado MC - Buli az erődben! - Koppánymonostor
  • Május 11-12. - Condors of the Road MC - Motorostalálkozó - Jászboldogháza
  • Május 13. - ZÁRÓNAP: Esztergom - Gran Camping

A Csajok a motoron Melindáért adománygyűjtés zárónapja május 13-án lesz Esztergomban, a Gran Campingben, ahol a Nemcsak Berry, a Soundtrack és a Zuzu Petals élő zenéje mellett a lányok pici finom meleg étellel, hűs üdítővel, valamint Erdős Csaba stunt show-jával várják az addigi és új adományozókat. Az eseményen Melinda édesanyja is részt vesz.