Kiábrándító tesztelésen van túl Talmácsi

Vágólapra másolva!
Talmácsi Gábor és csapata a brnói versenypályára látogatott egy kétnapos teszt erejéig, ám fáradozásaikat nem kísérte kellő eredmény.
Vágólapra másolva!

A várakozásokhoz képest nem hozott túl sok eredményt a kétnapos teszt Talmácsi Gábor és csapata számára Csehországban. A versenyző menedzsmentjének közleménye szerint Gábor ugyan rengeteg kört tett meg és sok új alkatrészt próbált ki, ám igazi fejlődést nem tudtak elérni a 125 köbcentis Hondával.

Az egyik új fejlesztés a motor váza volt, ám mivel azt nem tudták megfelelően beállítani, a futómű sem működött 100 százalékosan. Az eredménytelen próbálkozás miatt Talmáék úgy döntöttek, hogy a Német Nagydíjon visszatérnek a régi vázhoz, hiszen arról több használható adatuk van.

A motorblokk melegebb időben nyújtott gyenge teljesítményére továbbra sem találják a választ, így elképzelhető, hogy visszaviszik a blokkot a fékpadra és ott tesztelik tovább.

Talma elmondta, hogy három egymást követő verseny után kicsit sok volt számára még ez a teszt is, ezért néhány napra szüksége van, hogy regenerálódjon. A kondiban tartó edzések mellett kikapcsolódással fogja tölteni napjait, majd jövő hét szerdán indul Németországba.