Szépségeket keresnek motorosok mellé

Vágólapra másolva!
A Team Suzuki egy egész éven át tartó szépségversenyt hirdet, melynek legjobbjai az első GSX-R márkakupa hosztesszei lehetnek.
Vágólapra másolva!

A csapat olyan természetes szépségek pályázatát várja, akik már betöltötték tizennyolcadik életévüket, és úgy érzik, hogy kisugárzásuk és külső adottságaik alkalmassá teszi őket arra, hogy az I. Suzuki GSX-R márkakupa hosztesszei legyenek.

A versenybe nevező hölgyekre a futamok időtartama alatt és az interneten folyamatosan lehet szavazni. Az egy éven át tartó sorozat győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot kapja az utolsó verseny végéig. A szépségverseny első fordulója a Budapest Motor Kiállításon lesz, ahol eldől, hogy ki az a húsz lány, aki részt vesz a kupasorozaton.

Díjazás: Az első helyezett tölti be a következő, 2007-es versenysorozat háziasszonya szerepét. Az Suzuki GSX-R Kupa háziasszonya képviseli a Team Suzukit a magyarországi versenyeken és egyéb rangos külföldi eseményeken, továbbá a 12 legsikeresebb hosztessz szerepelni fog a Team Suzuki 2007-es naptárjában.

Pályázni egy teljes alakos és egy arcképes színes fotóval lehet. A képek mellé egy rövid bemutatkozó levelet is kell csatolni, amely tartalmazza a következő adatokat: név, születési idő, telefonszám, lakcím, e-mail cím, magasság, testsúly, mell-, derék-, és csípőbőség, referencia (ha van). Jelentkezni e-mailben a [email protected] címen illetve postai (2146, Mogyoród Pf.: 37) úton lehet.