Jól kiosztotta régi kolléganője a Szex és New York sztárját

Premiere Of "Did You Hear About The Morgans?" - After Party FILM GettyImageRank2
NEW YORK - DECEMBER 14: Actors Kim Cattrall and Sarah Jessica Parker attend the premiere of "Did You Hear About the Morgans?" after party at The Oak Room on December 14, 2009 in New York City. Bryan Bedder/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Szex és New York-ból ismert Kim Cattrall az öccsét gyászolja, de nagyon nem kér egykori kolléganője, Sarah Jessica Parker együttérzéséből.
Vágólapra másolva!

"Nincs szükségem a szeretetedre vagy a támogatásodra ebben a tragikus időszakban" – írta az Instagramon Kim Cattrall Szex és New York-beli kolléganőjének, Sarah Jessica Parkernek címezve:

Parker korábban nyilvánosan fejezte ki az együttérzését a családi tragédia miatt, Cattrall azonban úgy véli, csak azért írt neki, hogy megfeleljen a róla kialakított képnek, miszerint ő egy kedves, szeretni való nő.

A színésznő hipokritának nevezte Parkert, majd ezt írta: "Hadd tegyem nagyon világossá. (Ha eddig még nem tettem volna.) Nem tartozol a családomhoz. Nem vagy a barátom." Végül megkérte egykori kolléganőjét, hogy ne használja fel az ő tragédiáját az imázsa építéséhez.

Itt még látszólag jóban voltak Forrás: AFP/2009 Getty Images/Bryan Bedder

Mint arról korábban beszámoltunk, a Szex és New York-ban Samanthát játszó Cattrall öccsét holtan találták nemrég, a rendőrség még vizsgálja, hogy mi történhetett.