Freddie: Októberben lesz először szabad hétvégém

Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie - A 2016-os A Dal győztese
Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie - A 2016-os A Dal győztese
Vágólapra másolva!
Július 14-én debütál Freddie legújabb videoklipje, A Dal győztese ezúttal egy magyar dalhoz készített kisfilmet – a nyarat, a szabadságot, a tisztaságot szeretné megmutatni.
Vágólapra másolva!

A klip csak este kerül fel a netre, de az énekes ma reggel a Mokkában már megmutatta a nézőknek a Na jó, hello című dalhoz készült képsorokat. Egy nap alatt készült el a klip, egy idilli nyári napot szeretne vele megidézni. "Szerettem volna megmutatni, milyen az, amikor reggeltől estig be van táblázva az ember, mindig van valami jó kis programja. A forgatás alatt jó volt a hangulat, semmi stressz nem volt. Az alapötlet az enyém volt, amit kiegészítetünk a költözés témával, ami egy nagy lépés, euforikus dolog, és benne van a szabadság" - mesélte a Mokkában.

Az énekes nagyon elfoglalt a nyáron, szinte az összes hazai zenei fesztiválon fellép, októberben lesz először szabad hétvégéje. Ősszel új lemezzel jelentkezik, régi dalokat újat fel, és lesznek eddig nem hallott számok is, amit lemezbemutató koncerten ismertet a közönséggel.

Fehérvári Gábor Alfréd - Freddie - A 2016-os A Dal győztese Fotó: Polyak Attila - Origo

"A Pioneer-t több mint húsz országban kiemelt rotációban játsszák, az új dalt is megcsináltuk angolul, hogy utána küldjük, hátha ezt is szeretni fogják.

Ugyanakkor fontosnak tartom, hogy a magyarul, az anyanyelvükön is megszólítsuk a közönséget. Nekik nincs nagyobb élmény annál, hogy az elejétől a végéig el tudnak énekelni egy dalt a koncerten mindenféle erőlködés nélkül, ösztönből."

Párja is a művészvilágban dolgozik, úgy érzi, sokszor csak lakótársként élnek egymás mellett, annyira nincs idejük egymásra. "A koncertek 90%-a hétvégékre tevődik, hétköznapokon néha van egy-két olyan nap, ami nem köt a fővároshoz és ki tudunk mozdulni, de semmi nagyobb pihenés nem lesz ezen a nyáron" - mesélte.