A 100 legjobb nő a tévéből: Bitty Schram

Bitty Schram
Vágólapra másolva!
Bitty Schramot leginkább Mr. Monk első asszisztenseként ismerhetik a nézők, a flúgos nyomozó második segédje, a Natalie Teegert játszó Traylor Howard után ő sem maradhatott le a listánkról. Sajnos a rendhagyó krimisorozat óta nem láthattuk a képernyőn, pedig valószínűleg nem vagyunk egyedül azzal, hogy visszavárjuk.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már az 50. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Bitty Schram,

akit leginkább a Monk – A flúgos nyomozó-ból ismerhetnek a nézők, utódja, a Mr. Monk következő asszisztensét, Natalie Teegert alakító Traylor Howard múlt héten szerepelt a listánkon.

Bitty Schram a Monk karakterfotóján Forrás: USA Network

A színésznő Elizabeth Natalie Schram néven született 1968-ban New Yorkban, végzettsége alapján a reklámiparban helyezkedett volna el, de aztán inkább a színészet felé fordult.

Első szerepét 1992-ben kapta A halál prófétája című filmben, de még ugyanebben az évben megjelent a Micsoda csapat!-ban is, a legtöbb ügynök és producer valószínűleg itt figyelt fel rá – ő sírta el magát edzője, Tom Hanks kirohanása után, neki címezték azt a szállóigévé vált mondatot is, miszerint "a baseballban nincs sírás":

Közben a Broadwayn is fontos szerepet játszott, Neil Simon darabjának, a Nevetés a 23. emeleten-nek eredeti színházi adaptációjában is benne volt.

Olyan filmekben szerepelt, mint a Julie DeMarco, a Marvin szobája vagy a Szép kis nap!, miközben olyan sorozatokban kapott vendégszerepet, mint a Roswell, a Felicity vagy a Szellemekkel suttogó.

2003-ban Forrás: Getty Images/AFP/2003 Getty Images/Evan Agostini

2002-ben bekerült a Monk – A flúgos nyomozó-ba is, a harmadik évad közepéig játszotta a címszereplő asszisztensét, majd az utolsó, nyolcadik szezonban is visszatért egy vendégjátékra. Azóta sajnos csak 2015-ben láthattuk a Moments of Clarity-ben, előtte évekig nem szerepelt semmiben.

A 2004-es Golden Globe-gálán Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Vince Bucci

Párkapcsolatairól nem tudunk, még a hollywoodi celebek kavarásait számon tartó Who's Dated Who sem listáz senkit a kapcsolatai között. A lényeg, hogy szívesen látnánk őt újra a képernyőn, mutatjuk, hogy miért:

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Michael Buckner
Forrás: USA Network
Forrás: USA Network
Forrás: Bitty Schram
Forrás: Bitty Schram
Forrás: USA Network
Forrás: USA Network