Vágólapra másolva!
Az Agymenők három főszereplője, Kaley Cuoco, Jim Parsons és Johnny Galecki a hírek szerint ma már Jóbarátok-szintű gázsit, egymillió dollárt kap epizódonként, de persze ők is voltak valamikor kezdők. Miben láthattuk őket a világsikert meghozó vígjátéksorozat előtt?
Vágólapra másolva!

Kaley Cuoco - Penny

Az Agymenők-ben a csinos szomszédlányt játszó Kaley Cuoco alig volt hétéves, amikor megkapta első szerepét a Nincs menekvés című tévéfilmben. Két évvel később a Miért éppen Alaszka? című sorozatban is egy hétéves kislányt játszott, abban a furcsa hangulatú epizódban, amikor az éppen állapotos Shelley a mosodába járva minden alkalommal más korúnak látta még meg sem született gyermekét. Itt épp a barbizó Mirandával, Kaley Cuocóval futott össze:


Cuoco később több sorozatban is komolyabb szerepet kapott, a Nőrület-ben és a Pimaszok-ban is láthatták a nézők, közvetlenül az Agymenők előtt pedig a Bűbájos boszorkák 22 epizódjában tűnt fel Billie Jenkinsként, akinek akcióiról itt látható egy összeállítás:


Johnny Galecki - Leonard

Galecki 1987-től, tizenkét éves kora óta szerepelt különböző produkciókban, 1989-ben megjelent a Chevy Chase-féle Karácsonyi vakáció-ban is, ahol a főszereplő Griswold család fiát, Rustyt játszotta - akit egyébként a Vakáció-filmek mindegyikében más gyerekszínész alakított. Galeckit itt rögtön a video elején láthatjuk, amint a fejét vakarja, kicsivel később pedig az apjának segít feldíszíteni a házat:


Ami a tévésorozatokat illeti, Galecki az Agymenők előtt talán a Roseanne-ben alakította legismertebb szerepét. Itt David (az első epizódban még Kevin) Healyt játszotta, akinek bátyja a főszereplő Connor család egyik lányának udvarolt - ő pedig már első megjelenésekor elkezdett a másiknak, ahogy az ebben a jelenetben látható:


Jim Parsons - Sheldon

Két kollégájához képest nagyon későn, 29 évesen kezdte a filmezést, előtte csak színpadi szerepeket vállalt. 2002-ben az Ed egyik epizódjában tűnt fel először, két évre rá pedig Zach Braff (a Dokik főszereplője) rendezői debütálásában, a Régi környék-ben is láthattuk, ezután kapott visszatérő szerepet az Amynek ítélve című sorozatban - itt az összes jelenete megnézhető egyben:


Sorozatban ezután már csak az Agymenők-ben jelent meg, ami további vendégszerepléseket hozott neki, többek között az iCarly-ban, az Eureka-ban és - szinkronhangként - a Family Guy-ban.