Tóth Gabi: Nulláról indulok

Szombat esti láz, interjú, Tóth Gabi, Markó Róbert
Vágólapra másolva!
Az egykori megasztáros ezúttal táncosként kerül az RTL II képernyőjére, ahol Markó Róberttel alkotnak egy párt. A külsejét folyamatosan változtató énekesnő szerint nincs jelentős előnyben a Szombat esti láz színpadán azért, mert tíz éven keresztül néptáncolt.
Vágólapra másolva!

Egyelőre nem sok lehetőségük volt próbálni Tóth Gabiéknak, de a kevés alkalom ellenére mindketten látják a fejlődést és optimistán tekintenek a táncos versenyre. "Eddig mindössze négy próbánk volt, de mindegyik nagyon jól, tartalmasan zajlott. Néha még van baj a tartásommal, kicsit úgy mozgok, mint egy pingvin, de fokozatosan lazulok, és egyre jobb leszek. Jól érzem magam a táncparketten, ami a páromnak is köszönhető. Mikor megtudtam, hogy Robival fogok táncolni, még jobban örültem a felkérésnek, bár előtte sem fordult meg a fejemben, hogy ne fogadjam el"- mesélte az [origo]-nak.

Fotó: Mudra László [origo]

Tíz éven keresztül néptáncolt, és a koncerteken is sokat mozog a színpadon, mégis úgy érzi, nincs előnyben a többi táncossal szemben: "A táncos múltamnak semmi köze ehhez, amit most csinálunk, mert egy teljesen más műfaj. Emiatt nem vagyok előnyben, bár tény, hogy a fellépések és a zene miatt mindig része volt az életemnek a tánc. Azt mondanám, hogy nulláról indulok, és nem mínusz ötről, mint a teljesen kezdők."

Fotó: Mudra László [origo]

Mivel az adások szombat este lesznek a tévében, kevesebb fellépést vállalt a következő hónapokra. Párjával, aki a korábbi szériákban Kovács Ágival és Kiss Ramónával táncolt, versenyként tekintenek a Szombat esti láz-ra, a legjobbak között szeretnének végezni a megmérettetésen. "Nem nagyon vállaltam fellépéseket, mert nem lesz rá időm. Annyi munkám van jelenleg, hogy nem férnek már be a koncertek, mert játszom a Győri Nemzeti Színházban, és a Szombat esti láz miatt is egyre többet kell próbálni. Azon dolgozunk Robival, hogy megnyerjük ezt a versenyt, és én bízom abban, hogy kapunk támogatást a rajongóimtól."