Kovács Lázár napi műsort kapott a TV Paprikán

Vágólapra másolva!
Kovács Lázárt a hétvégenként látható Receptdaráló Extra után szeptember 10-től a naponta jelentkező Receptdaráló-ban is láthatják a TV Paprika nézői.
Vágólapra másolva!

Kovács Lázár a nyár elején szerződött le a TV Paprikával, és júniustól minden hétvégén látható volt a gasztronómiai csatorna képernyőjén. Szeptember 10-től azonban már nemcsak szombatonként jelentekzik, megkapta ugyanis a Receptdaráló című napi műsort.

TV Paprika

Az új évad - a korábbihoz hasonlóan - olcsó, gyors és egészséges ételek elkészítését mutatja be azzal a szándékkal, hogy megkönnyítse a háziasszonyok dolgát. A műsor rendszeres vendégei lesznek magyar és más nemzetek konyháját képviselő séfek, cukrászok, somelier-ek, bármixerek és baristák, valamint Oszvald Marika, Papp Gergely és az Irígy Hónaljmirígyből ismert Sipos Péter is feltűnik.

A naponta látható Receptdaráló mellett továbbra is lesz szombati Receptdaráló Extra, és indul a hétfőn, szerdán és pénteken jelentkező Receptdaráló Desszert - Angélával is, melyben Baracskay Angéla készít különféle süteményeket.